Friday, 11 October 2013

Kolagen Terbaikk di pasaran!!...Shaklee Collagen Powder

 Bismillahirrahmanirrahim..

Hari ni hari Jumaat..mesti yang bekerja gembira sebab esok cuti kan?..memang hari yg dinanti-nantikan..cepat2 la siapkan kerja tu yer, at least masa cuti dapatlah rehatkan minda dan takla asyik terfikir tentang kerja.

So..apa plan cuti so?..bawa anak jalan2?..pergi shopping?..pergi kenduri kahwin?..duduk rumah sahaja?..apa pun yang dirancang, mudah-mudahan segalanya berjalan lancar..yang malas nak pergi ke mana-mana dan lebih senang duduk rumah..mesti layan internet kan?..tak pergi mana-mana pon boleh shopping sekarang ni..online sahaja..

Tengah mencari produk kolagen?..sangat sesuai la kalau nak mencubanya pada bulan ini..Promosi besar-besaran untuk Shaklee Collagen Powder.. BUY 6 FREE 1..

Jom kenali Shaklee Collagen Powder
  • Shaklee Collagen Powder merupakan suplemen kolagen hebat yang mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen, kolagen yang berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah
  • Kolagen bermolekul sangat ringan Shaklee, kira-kira 1,000 Dalton*, dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.
  • Tujuh bahan utamanya termasuk, ekstrak biji benih Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerangkerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B yang digabungkan untuk meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan anda dari dalam ke luaran.
  • Shaklee Collagen Powder mudah larut dengan minuman dan makanan kegemaran anda. Setiap hidangan dipek di dalam satu uncang untuk memudahkan anda menggunakannya secara segera
Collagen Powder terbukti berkesan untuk:
  • Meningkatkan kelembapan kulit sehingga 90%
  • Mengurangkan kekasaran dan kekeringan sehingga 75%
  • Peningkatan dalam penampilan keseluruhan sehingga 71%
  • Meningkatkan kelembutan dan kelicinan sehingga 69%
  • Meningkatkan pemakaian kekal mekap sehingga 60%
  • Meningkatkan keanjalan, ketegangan & elastisiti sehingga 55%
  • Meningkatkan ketebalan rambut sehingga 54%
  • Meningkatkan keserian, tona & warna kulit sehingga 50%
  • Mengurangkan garis halus dan kedutan sehingga 18%

 Ramai yang telah mencubanya berpuashati..antaranya:

Masalah eyebag semakin pudar






Masalah jeragat, sunburn dan calar berjaya diatasi

Masalah rambut gugur dah tiada
 

 Kebanyakan pengguna memperolehi faedah-faedah Shaklee Collagen Powder seperti yang dinyatakan..ianya TERBUKTI BERKESAN seperti  dilaporkan di dalam ujian klinikal.

Anda berminat untuk mencuba sekotak? atau pakat2 kongsi dengan kawan ofis, kakak, adik, mak BUY 6 FREE 1..jimat berganda-ganda dengan hasil yang pasti memuaskan.

Hubungi segera:
Ummu Athiyah Ismail
sms/whatsapp: 012-222 9578
ID 858104







Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

Related Posts by Categories



0 comments :

 

Copyright © Moms Beauty Shoppe . Designed by Whitey Mommy