Monday, 4 August 2014

Set Bajet Kurus Shaklee Paling Laris

Bismillahirrahmanirrahim.

Selamat Hari Raya...hari ni first day masuk ofis balik lepas dah bercuti seminggu beraya...mood beraya lagu nih sampaikan kunci bilik ofis teringgal kat umah ..dalam henbeg lain..

So..lepas punch card balik semula ke rumah..huhu...takpe excercise  bako lelemak ..almaklum parking jauh..kalau jalan cepat2 lagi baguss kan..Nasib baik tak rasa mengah2 sangat...berat kalau nak maintain masa raya ni..kena lah rajin bersenam kan dan boleh jugak makan supplemen..

Supplemen apa yang boleh bakar lemak dan bantu untuk kekalkan bentuk badan? Rugi kann...dah puasa sebulan..berat dah turun..tapi time raya naik balik..rugi2..so JOM kurus dan MENTEN KURUS...Mkalau nak paling bajet dan BERKESAN...ni dia set nya:


Set Kurus Bajet yang dicadangkan ialah Set Lecitin + Alfafa ATAU  Lecitin + Herblax

Set Bajet Kurus : Lecitin + Herblax

Set Kurus Bajet - Alfafa + Lecitin

 


Bagaimana SET BAJET KURUS SHAKLEE boleh membantu untuk anda kekal KURUS dan SIHAT?..Jom baca..

LECITIN
(1) Memecahkan lemak dan kolesterol
~ lecitin bertindak sebagai 'pembersih' salur darah, membantu mengemulsi dan memetabolisme lemak, kolesterol dan trigliserid di dalam tubuh

(2) Menghalang obesiti
~ ia membantu mempercepatkan pembakaran lemak untuk kesan pelangsingan yang seimbang

(3) Melindungi hati
~ menghalang enapan lemak di ahti, sirosis hati dan hati berlemak. Juga membantu memulihkan kesihatan hati.


ALFAFA 
(1) Mengangkut keluar lemak
~ alfafa merupakan fiber yang bertindak untuk mengangkut keluar lemak yang terapung yang telah dipecahkan oleh lecithin. Tanpa alfalfa, lemak-lemak itu tidak diangkut keluar. Alfafa juga membawa keluar lebihan air..jadi ia adalah berita baik bagi yang gemuk air! 

(2)  Membuang toksin dari badan

~ alfafa bertindak sebagai detoks lembut untuk menyahtoksin badan serta membantu sistem percernaan dengan lebih mudah dan lawas. Alfafa membantu membersihkan badan daripada toksin yang boleh mendatangkan lebih banyak mudarat daripada kebaikan.

(3) Mengawal kolesterol darah
Alfalfa adalah berguna untuk mengawal kolesterol darah dengan mengeluarkan kolesterol tidak baik daripada badan. Hanya Alfafa sahaja mengandungi saponin, seperti span yang berindak sebagai serat yang menyerap kolesterol. Alfalfa memainkan peranan yang amat jelas dalam mencegah paras kolesterol daripada mencapai paras tertinggi pada semua masa, ia secara tidak langsung juga memainkan peranan dalam pengurangan risiko penyakit jantung.


HERBLAX 
( 1) Pembersihan najis yang tersekat
~ merangsang usus untuk percepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita. Bila usus bersih, barulah nutrien2 yang kita makan dapat diserap dengan lebih optimum.

(2) Membantu masalah sembelit
~ tindakan pembersihannya yang lembut boleh mengembalikan semula proses semulajadi pergerakan usus (natural bowel movement) dan secara lencgsungnya membantu masalah sembelit

(3) Mengempiskan perut
~ herblax membantu dalam mengurangkan dan memberi kepejalan pada perut. 


Nak tahu apa kata mereka yang dah berjaya kurus dengan Set Jimat ini ---> PENGGUNA SET BAJET KURUS


 So..boleh pilih set2 yang anda nak

#Lecitin + Alfafa
#Lecitin + Herblax
# Lecitin + Alfafa + Herblax

Boleh order terus kat sini  SET BAJET KURUS


ATAU


Ummu Athiyah binti Ismail
Shaklee ID (858104)
SMS/Whatsapp 012-222 9578 untuk membuat sebarang pembelian.
Konsultansi PERCUMA diberikan.
Untuk dapatkan secara COD, saya adalah pengedar Shaklee di kawasan Kg Sg Merab Luar, Bangi dan Sg Sekamat, Kajang dan Dataran Masjid Putrajaya (weekdays).
Kini anda boleh dapatkan penjimatan sehingga 20% dengan hanya mendaftar sebagai ahli Shaklee. Pendaftaran hanya RM65 seumur hidup dan nikmati pelbagai keistimewaan sebagai ahli Shaklee.



Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

Related Posts by Categories



0 comments :

 

Copyright © Moms Beauty Shoppe . Designed by Whitey Mommy