Wednesday, 17 September 2014

Beli Mealshakes Dapat Percuma dan Menderma

Bismillahirrahmanirrahim...

Nak tahu tak, bulan ni kalau beli Mealshakes 3 tong dapat 4 tong. Ini julung2 kalinya Shaklee offer macam ni.. sape2 peminat Mealshakes ni mesti borong ..time harga tengah murah kann..

Lagi satu, bila beli Set Buy 3 Free 1 ni, pihak Shaklee akan menyumbangkan 10% dari hasil jualan untuk disalurkan ke 2000 keluarga kurang mampu selama setahun... Untuk maklumat lanjut klik poster dibawah.

Sambil membeli, sambil menderma. Kebanyakannya Mealshakes ni ibu bapa belikan untuk anak2 yang ada masalah kesihatan macam yg selalu demam, asma, ekzema, yang takde selera makan, kurang verat badan, sembelit dll. Jadi.. kita bolehlah niatkan pahala bersedekah tu dibalas dengan dikurnikan kesihatan yang baik kepada anak-anak kita. 

Ini peluang untuk berbuat kebaikan. Dah ada caranya anda yang buat pilihan..nak atau tak. Kalau tak boleh beli satu set, ajaklah kawan2 ofis, adik beradik, sedara mara untuk sama2 kongsi beli..so lagi banyak pahala kita sebab mengajak orang berbuat kebaikan...senangkan nak dapat pahala?

Kalau ada yang berminat nak beli set ini, hubungi:

Ummu Athiyah Ismail

012-222 9578 (sms/whatsapp)
ummuya@gmail.com
FB Moms Beauty Shoppe





















 
Ummu Athiyah binti Ismail
Shaklee ID (858104)
SMS/Whatsapp 012-222 9578 untuk membuat sebarang pembelian.
Konsultansi PERCUMA diberikan.
Untuk dapatkan secara COD, saya adalah pengedar Shaklee di kawasan Kg Sg Merab Luar, Bangi dan Sg Sekamat, Kajang dan Dataran Masjid Putrajaya (weekdays).
Kini anda boleh dapatkan penjimatan sehingga 20% dengan hanya mendaftar sebagai ahli Shaklee. Pendaftaran hanya RM65 seumur hidup dan nikmati pelbagai keistimewaan sebagai ahli Shaklee.


 Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Related Posts by Categories



0 comments :

 

Copyright © Moms Beauty Shoppe . Designed by Whitey Mommy