Monday, 15 December 2014

Big Bad Wolf

Bismillahirrahmanirrahim... 

Salam hari Isnin..macam mana hari ni?

hehe..rasa macam nak cuti jer hari ni..sabtu ahad asyik berjalan jer. Sabtu pergi lawat kawan tengah berpantang kat Simpang balak, Kajang dan pergi beli barang2 dapur..ahad pulak pergi car boot sale kat Bandar Sri Putra dan Big Bad Wolf di MIECC, Seri Kembangan! Ada kenduri kahwin semalam pun malas nak pergi walaupun dekat jer..den ponat jenjalan shopping.

Big Bad Wolf 2014

Pergi kul 11.30 balik kul 2.00 petang. Kejap jer ..kira kejap lar kot sebab slalu kalau shopping, dari pagi sampai petang baru balik. Pergi ni bertemankan adik ipar. Dia beli buku sikit jer..ai..satu trolley beg shopping tu ha..mahu habis RM200++ lar jugak tapi puas hati.

Ini ler buku2 yang dibeli..harap2 dapat membaca nya jika berkesempatan..jangan jadi perhiasan jer sudahh...

Family/Parent



Relationships


Healthy/ Beauty

Kanak-kanak

General & Games

Business 
So far semalam pergi ramai orang tapi macam senang jer nak cari buku. Taklah berhimpit2, beratur panjang utk bayar, cari parking berejam2, trolley takde ker..Alhamdulillah walaupun first time pegi, macam senang jer nak cari & bayar buku.Itu yang jadi cepat tuh..2 jam setengah jer bershopping.

Masa kitorang keluar nak balik tu, berderet kereta nak masuk ke Mines/MIECC..Jem jugak lah kat luar tu, tak tahulah diorang nak masuk BBW ker atau nak g Mines.

Esok last tau..sape2 nak pegi boleh la pegi..nak senang korang fikir dulu buku apa yg nak dibeli.Korang boleh ke web Big Bad Wolf kalau nak tengok buku2 apa yg ada. Fokus kat seksyen mana yg korang minat nak beli buku ~ novel ker, business ker, Cooking ker dll..  Semalam masih banyak jer buku so boleh lah serbu okeh!


Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Related Posts by Categories



1 comments :

lia

teringin nak p lagi tp husband ckp, abeskan dulu buku last year baru berangan nak p ekekkeeee

 

Copyright © Moms Beauty Shoppe . Designed by Whitey Mommy