Wednesday, 8 April 2015

Promosi Shaklee April 2015

Bismillahirrahmanirrahim... 

Salam semua...4 bulan kot tak jengah blog. Kalau ada vitamin rajin..gerenti Ummu akan makan dengan rajinnye hehe

Bulan nih, ramai yang marah2 kan. Sama ler..pegi supermarket semuanya mahal, naik harga sesuka hati. Please lah peniaga2, silalah fahamkan GST tu camner. Sepatutnya takde kenaikan harga barang, contoh dulu harga A RM5.00 (ini dah termasuk 6% Sales Tax), patutnya harga sama jer sekarang. So, silalah terus tulis inclusive GST. Tahulah kitorang harga barang tu berapa dan tax berapa. Itu sepatutnya keadaan bila laksanakan GST tujuannya untuk nampak lebih tulus dan terang harga sesuatu barang itu.

Kesianlah kat kita pengguna2 ni kan..takkan nak lari g bulan pulak sebab nak protes GST...huhu


Ok, takmo lah cite naik2 harga. Kita bagi gembira sikit. Nak citer Promosi Shaklee Bulan April 2015. Best ok, memang sesuai untuk orang perempuan terutamanya ibu-ibu. Sesuai untuk ibu selepas bersalin, ibu menyusu dan ibu menyusu yang nak kuruskan badan.

Tuu dia...ada 6 produk Shaklee pada Harga Promo bulan ini.

Beli 4 pada Harga 3
1) Cinch Shake Coklat (seriusly sedap okeh ibu menyusu yg nak kurus, silalah minum..tak jejaskan susu pun!)
2) Cinch Shake Cafe Latte
3) DTX Complex
4) Vitalea for Children

Beli 7 pada Harga 6 atau Beli 2 Diskaun 5%
1) Lecitin
2) GLA Complex 

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi:
Ummu Athiyah Ismail
012-222 9578 (sms/whatsapp)
FB Moms Beauty Shoppe


Konsultansi adalah Percuma yer u'olls! 
Ekslusif hanya customer yang membuat pembelian dari Ummu sahaja. 
Dapatkan pada Harga Ahli dengan berdaftar dengan Ummu sekarang untuk beli dengan Harga Penjimatan.

Ummu Athiyah binti Ismail
Shaklee ID (858104)
SMS/Whatsapp 012-222 9578 untuk membuat sebarang pembelian.
Konsultansi PERCUMA diberikan.
Untuk dapatkan secara COD, saya adalah pengedar Shaklee di kawasan Kg Sg Merab Luar, Bangi dan Sg Sekamat, Kajang dan Dataran Masjid Putrajaya (weekdays).
Kini anda boleh dapatkan penjimatan sehingga 20% dengan hanya mendaftar sebagai ahli Shaklee. Pendaftaran hanya RM65 seumur hidup dan nikmati pelbagai keistimewaan sebagai ahli Shaklee.
 
Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Related Posts by Categories



0 comments :

 

Copyright © Moms Beauty Shoppe . Designed by Whitey Mommy