Wednesday, 15 April 2015

Minuman Segera Yang Berkhasiat, Mengenyangkan dan Menurunkan Berat Badan

Bismillahirrahmanirrahim... 

Sempena promosi Buy 3 Free 1 Chinch Shake bulan ini..marilah mengenali Cinch Shake dengan lebih lanjut..

Cinch Shake Mix dari Shaklee. Ada 3 perisa iaitu Chocolate, Cafe Latte dan Vanilla. Tapi untuk yang ada promosi hanya Coklat dan Cafe Latte jer tau.

Apa itu Chinch Shake Mix?
Chinch Shake merupakan minuman protein yang lazat dan berkhasiat untuk membantu anda memelihara otot yang penting dan menjadikan anda sentiasa berasa kenyang dan berpuas hati di samping mengurangkan berat badan. Rumusan proprietary kami diperkaya dengan Leucine iaitu asid amino yang memberi signal kepada badan untuk memelihara otot semasa pengurangan berat badan. Dalam kata lain, leusina dalam Chinch Shake membantu anda menghilangkan lemak tetapi tetap memelihara otot anda.

Setiap kali anda menikmati Chinch Shake, anda akan memperolehi 24 gram protein dan ini adalah penting.

Mengapa? 

Ini kerana protein digunakan untuk membina otot yang boleh meningkatkan metabolisme anda dan membakar kalori. Makanan yang kaya dengan protein juga dapat menahan kelaparan, ini boleh membantu mengurangkan pengambilan makanan ringan di antara waktu makan. Dan tidak ketinggalan juga terhadap kandungan leusina dan zat-zat yang diperlukan oleh badan anda.



12 KEBAIKAN CINCH SHAKE MIX SHAKLEE
  1. Menu sarapan, makan tengahari, dan makan malam yang ringkas dan mudah
  2. Kandungan serat yang tinggi iaitu 6 gram setiap hidangan
  3. Memberi rasa kenyang yang berpanjangan
  4. Menghilangkan lemak dan tetap memlihara otot bagi membolehkan kalori dibakar dengan sempurna
  5. Mengandungi nutrisi yang lengkap untuk memelihara keseluruhan kesihatan
  6. Setiap hidangan mengandungi 24 gram protein bagi tujuan meningkatkan metabolisma untuk memberi tenaga
  7. Indeks Glisemik 22 - amat sesuai untuk penghidap kencing manis
  8. Kaya dengan protein *leucine - asid amino
  9. Protein juga dapat mengurang keinginan anda untuk makan secara berlebihan
  10. Merendahkan kadar gula tetapi memberikan tenaga
  11. Tiada perasa, warna atau pemanis tiruan
  12. Memberi 35% nilai harian vitamin dan zat dalam setiap hidangan

SIAPA YANG PERLU MINUM CINCH SHAKE?
  1. Lelaki & perempuan yang berumur 21 tahun ke atas yang mempunyai masalah menurunkan berat badan
  2. Mereka yang inginkan indeks BMI yang ideal
  3. Chinch Shake juga boleh diambil oleh pesakit diabetes kerana indeks glisemiknya adalah rendah bagi mengekalkan paras gula dalam darah
  SIAPA YANG TAK PERLU MINUM CINCH SHAKE? 

  1. Ibu mengandung dan menyusukan bayi adalah tidak digalakkan mengambilnya kerana kehamilan dan penyusuan memerlukan nutrien yang lebih terutama kalori. Bukan tak boleh tapi tak digalakkan sangat..tapi Ummu minum jer..sedap rasa dia.. lagi sedap dari ESP dan lebih kenyang tau :)
  2. Kanak-kanak berumur bawah 12 tahun tidak boleh mengambil minuman ini  
 
CARA PENGAMBILAN CINCH SHAKE MIX SHAKLEE 

Bagi anda yang ingin mendapatkan berat badan yang ideal, 
bancuh 2 sudu dengan segelas air suam. Boleh juga dibancuh 
dengan fresh milk atau soya. Diambil untuk menggantikan 
makanan samada pagi, tengahari, atau pun malam.

Pastikan anda minum Cinch Shake Mix ini sebelum mengambil makanan berat kerana apabila perut kenyang secara automatik anda akan mengurangkan makanan berat. Sekaligus membantu dalam proses penurunan berat badan.

Istimewanya Chinch Shake Mix Shaklee
  • Menyimpan otot sedia ada dan memelihara otot dari rosak
  • Membakar lemak yang tak diingini
  • Mengurangkan inci
  • Makanan segera untuk mereka yang aktif
  • Tinggi kandungan serat dan memberi rasa puas dan kenyang
  • Mengandungi nutrisi lengkap untuk memelihara keseluruhan kesihatan
  • Diperkaya dengan leucine untuk memelihara otot
  • Merupakan meal replacement yang sihat dan mengenyangkan

So...kalau yang dah ambil ESP tapi berat badan tak turun sangat, sangat dicadangkan ambil Cinch Shake ini. Rasa nyer dah lah sedap, mengenyangkan, rendah kalori dan tanpa kolesterol. Lebih penting lagi..takkan menyebabkan kesan yoyo..dah kurus pastu gemuk balik pulak kann...sebab apa? Sebabnya kan Leucine tadi dah pelihara otot2 kita..otot itulah yang dikekalkan dan membantu membakar kalori dan meningkatkan metabolisme badan.


Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi:
Ummu Athiyah Ismail
012-222 9578 (sms/whatsapp)
FB Moms Beauty Shoppe


Konsultansi adalah Percuma yer u'olls! 
Ekslusif hanya customer yang membuat pembelian dari Ummu sahaja.
Dapatkan pada Harga Ahli dengan berdaftar dengan Ummu sekarang untuk beli dengan Harga Penjimatan.

Ummu Athiyah binti Ismail
Shaklee ID (858104)
SMS/Whatsapp 012-222 9578 untuk membuat sebarang pembelian.
Konsultansi PERCUMA diberikan.
Untuk dapatkan secara COD, saya adalah pengedar Shaklee di kawasan Kg Sg Merab Luar, Bangi dan Sg Sekamat, Kajang dan Menara Tulus Presint 3, Putrajaya (weekdays).
Kini anda boleh dapatkan penjimatan sehingga 20% dengan hanya mendaftar sebagai ahli Shaklee. Pendaftaran hanya RM65 seumur hidup dan nikmati pelbagai keistimewaan sebagai ahli Shaklee.

Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Related Posts by Categories



0 comments :

 

Copyright © Moms Beauty Shoppe . Designed by Whitey Mommy