Thursday, 28 May 2015

3 Cara Vivix Shaklee Bantu Untuk Kurus

Bismillahirrahmanirrahim... 




 
Siapa nak kurus?
Mesti ramai yang angkat tangan kann..
Siapa nak cantik?
Ramai juga yang angkat tangan kann.. 

Ok. Nak cerita tentang Vivix Shaklee. Produk premium Shaklee yang terkenal untuk awet muda. Antara artis yang amalkan Vivix ialah Rita Rudaini dan Ashraf Muslim. Nampak muda jer diorang kan. Kalau kawan-kawan nak tahu, Vivix bukan sahaja bantu untuk awet muda tapi juga untuk kurus.


 
Fakta yang perlu kawan-kawan tahu tentang Vivix ialah ia mengandungi Resveratrol.
  Satu hidangan Vivix (1 sudu teh),mengandungi sama banyak resveratrol yang terdapat dalam 100 gelas arak (wine) merah. Vivix juga terbukti 10 kali lebih bertenaga daripada Resveratrol, tidak mengandungi alkohol dan menggunakan bahan semula jadi, tanpa pewarna tiruan serta perasa tambahan. Vivix mendapat sijil halal (Vivix bukan arak merah dan bukan gunakan pewarna merah..cer try terkena kat baju..kalau dah masuk mesin..basuh terus hilang kaler merah tu tau)
Kalau nak tahu, Resrevatrol lah yang membantu untuk kurus tu. Vivix kan kaya dengan Resrevatrol. 
 ---------------------
Resveratrol ini mampu menurunkan berat badan secara natural dengan 3 cara: 

The 1st way that this supplement promotes weight loss is by speeding up the metabolism. When the metabolism begins to run optimally, users will burn more calories, leading to natural weight loss. This can help users lose weight, without significantly reducing their normal caloric intake, which often leads to feelings of deprivation.

The 2nd way that resveratrol supplements help users lose weight is by breaking down existing fat cells. This supplement helps to naturally destroy existing fat deposits, while using these fat cells as energy. This will not only lead to weight loss, but the loss of pure fat, instead of muscle mass and other tissue.

The 3rd way that resveratrol supports weight loss is by suppressing estrogen, which both men and women naturally produce. When a high level of estrogen is present, the body will store a larger amount of fat. When this hormone is suppressed, the body will stop storing fat and will begin building more muscle. 


Itu caranya resveratrol bertindak.
Testimoni:
My VIVIX testimonial is that it seems to have increased my metabolism! I am able to eat more like a regular person and still stay thin (in fact I’ve lost about 3 pounds), instead of eating like a bird and working out all the time! One of the David Sinclair videos on You Tube shows him saying that the ingredients seemed to offset obesity in laboratory rats even on a high calorie diet! I’m definitely not on a high calorie diet, but like I said, I seem to be able to actually eat regular amounts now.-Barbara Heller 

Ini testi daripada Master Nana..muka tembam jadi semakin runcing..kulit pun cantik
(credit)



 Ini pula testi ibu beranak dua...muka pun nampak flawless..makin cantik...(credit)



Testimoni daripada lelaki pulak..lelaki kan tak suka nak makan banyak2 supplemen..dengan Vivix sahaja pun boleh kurus dan terus stop smoking..walaupun tujuan asal untuk hilangkan resdung..


 


 Vivix ni kaya dengan antioksidan..kalau makan sekali dengan Collagen Powder Shaklee..kesan lagi best meletopss..tengok ni hasilnya..muka makin licin dan flawless..awet muda giteww




Best ke best?


Nak lagi best..grab dua botol sekaligus sebab boleh dapat banyak BONUS iaitu:
- FREE Keahlian Seumur hidup
- FREE Postage
- FREE Sebotol Vitalea
- Diskaun Tambahan 5%
- Cash Back terus ke akaun bank anda

 Cara order : Whatsapp 012-222 9578
Kepuasan Anda Keutamaan Kami
Fast Action Fast Result!

 
Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Related Posts by Categories



0 comments :

 

Copyright © Moms Beauty Shoppe . Designed by Whitey Mommy