Tuesday, 19 May 2015

Diskaun 5% Untuk YES Pack Shaklee

Bismillahirrahmanirrahim... 

 YES!

Hari ini Ummu nak ceritakan tentang YES Wellness Set daripada Shaklee. Offer Istimewa daripada Shaklee sepanjang Mei - Oktober 2015.

 

Apakah promosi YES Wellness Pack ini?
Sebelum ini Shaklee menjual setiap vitamin di dalam set-set yang ditawarkan oleh pengedar-pengedar Shaklee secara single item bukan dalam bentuk set. Tetapi, kini Shaklee menawarkan vitamin dijual di dalam bentuk set. Ini Lebih Mudah untuk kita pilih set yang kita nak dan harganya dah tentu lebih Jimatt!
APAKAH Promosi YES Shaklee? YES atau nama panjangnya adalah Young Entrepreneur Shaklee. Ohh kejap, walaupun namanya 'Entrepreneur', tapi ianya bukanlah bermaksud ia ditujukan kepada mereka yang mahu jadi usahawan sahaja. Promosi YES Shaklee adalah untuk memudahkan pembeli membeli dalam set-set tertentu untuk lebih penjimatan. Sebelum ni kan kita kena beli satu-satu botol vitamin secara berasingan. Contohnya kalau nak beli Set Ibu Berpantang, Kita kenala beli satu-satu Vitamin C, VitaLea, Alfalfa etc. Tapi dalam promosi Shaklee kali ni, dah ada disediakan set ni siap-siap. Kita cuma tinggal nak pilih set apa. Dan pastinya lebih jimattt! Ada lagi kelebihan lain kalau beli YES pack ni, kalau nak tahu, baca entry ni sampai habis ye..hihi. 4 YES WELLNESS PACK Terdapat 4 pack menarik yang ditawarkan dalam promosi YES Shaklee. 1) Healthy Prenatal / Set Ibu Mengandung : untuk kesihatan ibu sepanjang mengandung atau hamil 2) Healthy Post-Natal / Set Ibu Berpantang : untuk kesihatan ibu ketika lepas bersalin. Yang best lagi, set ni juga sesuai untuk ibu menyusu tau. 3) Healthy Fitness : untuk pengurusan berat badan yang ideal. 4) Healthy Young Living : untuk memelihara kesihatan dan anti penuaan (mencegah penuaan terlalu awal dari usia) promosi yes shaklee Haaaa senang kan bila dah ada set siap-siap gini? KELEBIHAN BELIAN YES PACK Ok yang ni saya tak sabar nak cerita. Sepanjang promosi YES Shaklee, ada beberapa kelebihan atas setiap belian YES pack. 1) Percuma keahlian Eh saya jadi ahli Shaklee September 2013 dulu kena bayar RM65 tahu. Sekarang percuma je. Memang untung jadi ahli ni, kita boleh jimat hingga 25% dari harga asal. Pada pengalaman saya, bila dah consume Shaklee ni, kita akan sentiasa repeat order sebab kualiti yang kita dapat. Macam saya, dah dekat 2 tahun consume Shaklee. Tahun ni baru berbisnes. Padahal, hampir tiap bulan @ dua bulan sekali saya order Shaklee. Selain untuk diri sendiri, mesti kita nak orang yang kita sayang merasa shaklee effect juga kan? Contohnya untuk pasangan dan mak ayah. Jadi, memang sangat jimat beli bila jadi ahli ni. 2) Percuma 1 botol Vitalea promosi yes shaklee Wahh promosi ni memang saya tak pernah tengok. Dalam promosi YES Shaklee, beli je mana-mana YES Pack, terus dapat 1 botol Vitalea percuma (harga biasa RM88.95) sempena 100 tahun Multivitamin Shaklee. Jangan tak percaya, multivitamin Shaklee dah 100 tahun berada kat pasaran iaitu sejak 1915. Yang pertama dicipta di dunia dan terus kukuh di pasaran tak lain tak bukan kerana kualiti yang pengguna dapat. 3) Cashback Disebabkan kita automatik jadi ahli bila beli YES pack, maka secara automatik juga kita layak dapat cashback daripada pihak Shaklee bergantung kepada jumlah belian kita. Contohnya, kalau beli Prenatal Set, kita akan dapat sekurangnya RM23 cashback. Terus masuk akaun bank tengah bulan depan. Entah-entah anda terasa nak beli Set Lutut dan Sendi pula untuk mak ayah kat kampung. Boleh bawa balik cuti sekolah pertengahan tahun nanti. Haaa bertambah-tambah lagi cashback yang anda dapat. Tak rugi langsung kan? 4) Diskaun 5% Contohnya, kalau harga pasaran 1 YES Pack adalah RM582, anda hanya perlu bayar RM4++ sahaja sepanjang mei hingga oktober tahun ini. Lepas tu, tu dapat ketiga-tiga kelebihan yang saya cerita kat atas. Berbaloi kan? Tak rugi langsung beli Shaklee sementara ada promosi YES Shaklee ni. Satu YES pack tahan 3 hingga 4 tau. Memang padan sangat la dengan harga kan? - See more at: http://ain-izzaty.blogspot.com/2015/05/promosi-yes-shaklee-untuk-penjimatan.html#sthash.VPzs3yZp.dpuf

Copy and WIN : http://ow.ly/KNICZ
APAKAH Promosi YES Shaklee? YES atau nama panjangnya adalah Young Entrepreneur Shaklee. Ohh kejap, walaupun namanya 'Entrepreneur', tapi ianya bukanlah bermaksud ia ditujukan kepada mereka yang mahu jadi usahawan sahaja. Promosi YES Shaklee adalah untuk memudahkan pembeli membeli dalam set-set tertentu untuk lebih penjimatan. Sebelum ni kan kita kena beli satu-satu botol vitamin secara berasingan. Contohnya kalau nak beli Set Ibu Berpantang, Kita kenala beli satu-satu Vitamin C, VitaLea, Alfalfa etc. Tapi dalam promosi Shaklee kali ni, dah ada disediakan set ni siap-siap. Kita cuma tinggal nak pilih set apa. Dan pastinya lebih jimattt! Ada lagi kelebihan lain kalau beli YES pack ni, kalau nak tahu, baca entry ni sampai habis ye..hihi. 4 YES WELLNESS PACK Terdapat 4 pack menarik yang ditawarkan dalam promosi YES Shaklee. 1) Healthy Prenatal / Set Ibu Mengandung : untuk kesihatan ibu sepanjang mengandung atau hamil 2) Healthy Post-Natal / Set Ibu Berpantang : untuk kesihatan ibu ketika lepas bersalin. Yang best lagi, set ni juga sesuai untuk ibu menyusu tau. 3) Healthy Fitness : untuk pengurusan berat badan yang ideal. 4) Healthy Young Living : untuk memelihara kesihatan dan anti penuaan (mencegah penuaan terlalu awal dari usia) promosi yes shaklee Haaaa senang kan bila dah ada set siap-siap gini? KELEBIHAN BELIAN YES PACK Ok yang ni saya tak sabar nak cerita. Sepanjang promosi YES Shaklee, ada beberapa kelebihan atas setiap belian YES pack. 1) Percuma keahlian Eh saya jadi ahli Shaklee September 2013 dulu kena bayar RM65 tahu. Sekarang percuma je. Memang untung jadi ahli ni, kita boleh jimat hingga 25% dari harga asal. Pada pengalaman saya, bila dah consume Shaklee ni, kita akan sentiasa repeat order sebab kualiti yang kita dapat. Macam saya, dah dekat 2 tahun consume Shaklee. Tahun ni baru berbisnes. Padahal, hampir tiap bulan @ dua bulan sekali saya order Shaklee. Selain untuk diri sendiri, mesti kita nak orang yang kita sayang merasa shaklee effect juga kan? Contohnya untuk pasangan dan mak ayah. Jadi, memang sangat jimat beli bila jadi ahli ni. 2) Percuma 1 botol Vitalea promosi yes shaklee Wahh promosi ni memang saya tak pernah tengok. Dalam promosi YES Shaklee, beli je mana-mana YES Pack, terus dapat 1 botol Vitalea percuma (harga biasa RM88.95) sempena 100 tahun Multivitamin Shaklee. Jangan tak percaya, multivitamin Shaklee dah 100 tahun berada kat pasaran iaitu sejak 1915. Yang pertama dicipta di dunia dan terus kukuh di pasaran tak lain tak bukan kerana kualiti yang pengguna dapat. 3) Cashback Disebabkan kita automatik jadi ahli bila beli YES pack, maka secara automatik juga kita layak dapat cashback daripada pihak Shaklee bergantung kepada jumlah belian kita. Contohnya, kalau beli Prenatal Set, kita akan dapat sekurangnya RM23 cashback. Terus masuk akaun bank tengah bulan depan. Entah-entah anda terasa nak beli Set Lutut dan Sendi pula untuk mak ayah kat kampung. Boleh bawa balik cuti sekolah pertengahan tahun nanti. Haaa bertambah-tambah lagi cashback yang anda dapat. Tak rugi langsung kan? 4) Diskaun 5% Contohnya, kalau harga pasaran 1 YES Pack adalah RM582, anda hanya perlu bayar RM4++ sahaja sepanjang mei hingga oktober tahun ini. Lepas tu, tu dapat ketiga-tiga kelebihan yang saya cerita kat atas. Berbaloi kan? Tak rugi langsung beli Shaklee sementara ada promosi YES Shaklee ni. Satu YES pack tahan 3 hingga 4 tau. Memang padan sangat la dengan harga kan? - See more at: http://ain-izzaty.blogspot.com/2015/05/promosi-yes-shaklee-untuk-penjimatan.html#sthash.VPzs3yZp.dpuf

Copy and WIN : http://ow.ly/KNICZ
APAKAH Promosi YES Shaklee? YES atau nama panjangnya adalah Young Entrepreneur Shaklee. Ohh kejap, walaupun namanya 'Entrepreneur', tapi ianya bukanlah bermaksud ia ditujukan kepada mereka yang mahu jadi usahawan sahaja. Promosi YES Shaklee adalah untuk memudahkan pembeli membeli dalam set-set tertentu untuk lebih penjimatan. Sebelum ni kan kita kena beli satu-satu botol vitamin secara berasingan. Contohnya kalau nak beli Set Ibu Berpantang, Kita kenala beli satu-satu Vitamin C, VitaLea, Alfalfa etc. Tapi dalam promosi Shaklee kali ni, dah ada disediakan set ni siap-siap. Kita cuma tinggal nak pilih set apa. Dan pastinya lebih jimattt! Ada lagi kelebihan lain kalau beli YES pack ni, kalau nak tahu, baca entry ni sampai habis ye..hihi. 4 YES WELLNESS PACK Terdapat 4 pack menarik yang ditawarkan dalam promosi YES Shaklee. 1) Healthy Prenatal / Set Ibu Mengandung : untuk kesihatan ibu sepanjang mengandung atau hamil 2) Healthy Post-Natal / Set Ibu Berpantang : untuk kesihatan ibu ketika lepas bersalin. Yang best lagi, set ni juga sesuai untuk ibu menyusu tau. 3) Healthy Fitness : untuk pengurusan berat badan yang ideal. 4) Healthy Young Living : untuk memelihara kesihatan dan anti penuaan (mencegah penuaan terlalu awal dari usia) promosi yes shaklee Haaaa senang kan bila dah ada set siap-siap gini? KELEBIHAN BELIAN YES PACK Ok yang ni saya tak sabar nak cerita. Sepanjang promosi YES Shaklee, ada beberapa kelebihan atas setiap belian YES pack. 1) Percuma keahlian Eh saya jadi ahli Shaklee September 2013 dulu kena bayar RM65 tahu. Sekarang percuma je. Memang untung jadi ahli ni, kita boleh jimat hingga 25% dari harga asal. Pada pengalaman saya, bila dah consume Shaklee ni, kita akan sentiasa repeat order sebab kualiti yang kita dapat. Macam saya, dah dekat 2 tahun consume Shaklee. Tahun ni baru berbisnes. Padahal, hampir tiap bulan @ dua bulan sekali saya order Shaklee. Selain untuk diri sendiri, mesti kita nak orang yang kita sayang merasa shaklee effect juga kan? Contohnya untuk pasangan dan mak ayah. Jadi, memang sangat jimat beli bila jadi ahli ni. 2) Percuma 1 botol Vitalea promosi yes shaklee Wahh promosi ni memang saya tak pernah tengok. Dalam promosi YES Shaklee, beli je mana-mana YES Pack, terus dapat 1 botol Vitalea percuma (harga biasa RM88.95) sempena 100 tahun Multivitamin Shaklee. Jangan tak percaya, multivitamin Shaklee dah 100 tahun berada kat pasaran iaitu sejak 1915. Yang pertama dicipta di dunia dan terus kukuh di pasaran tak lain tak bukan kerana kualiti yang pengguna dapat. 3) Cashback Disebabkan kita automatik jadi ahli bila beli YES pack, maka secara automatik juga kita layak dapat cashback daripada pihak Shaklee bergantung kepada jumlah belian kita. Contohnya, kalau beli Prenatal Set, kita akan dapat sekurangnya RM23 cashback. Terus masuk akaun bank tengah bulan depan. Entah-entah anda terasa nak beli Set Lutut dan Sendi pula untuk mak ayah kat kampung. Boleh bawa balik cuti sekolah pertengahan tahun nanti. Haaa bertambah-tambah lagi cashback yang anda dapat. Tak rugi langsung kan? 4) Diskaun 5% Contohnya, kalau harga pasaran 1 YES Pack adalah RM582, anda hanya perlu bayar RM4++ sahaja sepanjang mei hingga oktober tahun ini. Lepas tu, tu dapat ketiga-tiga kelebihan yang saya cerita kat atas. Berbaloi kan? Tak rugi langsung beli Shaklee sementara ada promosi YES Shaklee ni. Satu YES pack tahan 3 hingga 4 tau. Memang padan sangat la dengan harga kan? - See more at: http://ain-izzaty.blogspot.com/2015/05/promosi-yes-shaklee-untuk-penjimatan.html#sthash.VPzs3yZp.dpuf

Copy and WIN : http://ow.ly/KNICZ
APAKAH Promosi YES Shaklee? YES atau nama panjangnya adalah Young Entrepreneur Shaklee. Ohh kejap, walaupun namanya 'Entrepreneur', tapi ianya bukanlah bermaksud ia ditujukan kepada mereka yang mahu jadi usahawan sahaja. Promosi YES Shaklee adalah untuk memudahkan pembeli membeli dalam set-set tertentu untuk lebih penjimatan. Sebelum ni kan kita kena beli satu-satu botol vitamin secara berasingan. Contohnya kalau nak beli Set Ibu Berpantang, Kita kenala beli satu-satu Vitamin C, VitaLea, Alfalfa etc. Tapi dalam promosi Shaklee kali ni, dah ada disediakan set ni siap-siap. Kita cuma tinggal nak pilih set apa. Dan pastinya lebih jimattt! Ada lagi kelebihan lain kalau beli YES pack ni, kalau nak tahu, baca entry ni sampai habis ye..hihi. 4 YES WELLNESS PACK Terdapat 4 pack menarik yang ditawarkan dalam promosi YES Shaklee. 1) Healthy Prenatal / Set Ibu Mengandung : untuk kesihatan ibu sepanjang mengandung atau hamil 2) Healthy Post-Natal / Set Ibu Berpantang : untuk kesihatan ibu ketika lepas bersalin. Yang best lagi, set ni juga sesuai untuk ibu menyusu tau. 3) Healthy Fitness : untuk pengurusan berat badan yang ideal. 4) Healthy Young Living : untuk memelihara kesihatan dan anti penuaan (mencegah penuaan terlalu awal dari usia) promosi yes shaklee Haaaa senang kan bila dah ada set siap-siap gini? KELEBIHAN BELIAN YES PACK Ok yang ni saya tak sabar nak cerita. Sepanjang promosi YES Shaklee, ada beberapa kelebihan atas setiap belian YES pack. 1) Percuma keahlian Eh saya jadi ahli Shaklee September 2013 dulu kena bayar RM65 tahu. Sekarang percuma je. Memang untung jadi ahli ni, kita boleh jimat hingga 25% dari harga asal. Pada pengalaman saya, bila dah consume Shaklee ni, kita akan sentiasa repeat order sebab kualiti yang kita dapat. Macam saya, dah dekat 2 tahun consume Shaklee. Tahun ni baru berbisnes. Padahal, hampir tiap bulan @ dua bulan sekali saya order Shaklee. Selain untuk diri sendiri, mesti kita nak orang yang kita sayang merasa shaklee effect juga kan? Contohnya untuk pasangan dan mak ayah. Jadi, memang sangat jimat beli bila jadi ahli ni. 2) Percuma 1 botol Vitalea promosi yes shaklee Wahh promosi ni memang saya tak pernah tengok. Dalam promosi YES Shaklee, beli je mana-mana YES Pack, terus dapat 1 botol Vitalea percuma (harga biasa RM88.95) sempena 100 tahun Multivitamin Shaklee. Jangan tak percaya, multivitamin Shaklee dah 100 tahun berada kat pasaran iaitu sejak 1915. Yang pertama dicipta di dunia dan terus kukuh di pasaran tak lain tak bukan kerana kualiti yang pengguna dapat. 3) Cashback Disebabkan kita automatik jadi ahli bila beli YES pack, maka secara automatik juga kita layak dapat cashback daripada pihak Shaklee bergantung kepada jumlah belian kita. Contohnya, kalau beli Prenatal Set, kita akan dapat sekurangnya RM23 cashback. Terus masuk akaun bank tengah bulan depan. Entah-entah anda terasa nak beli Set Lutut dan Sendi pula untuk mak ayah kat kampung. Boleh bawa balik cuti sekolah pertengahan tahun nanti. Haaa bertambah-tambah lagi cashback yang anda dapat. Tak rugi langsung kan? 4) Diskaun 5% Contohnya, kalau harga pasaran 1 YES Pack adalah RM582, anda hanya perlu bayar RM4++ sahaja sepanjang mei hingga oktober tahun ini. Lepas tu, tu dapat ketiga-tiga kelebihan yang saya cerita kat atas. Berbaloi kan? Tak rugi langsung beli Shaklee sementara ada promosi YES Shaklee ni. Satu YES pack tahan 3 hingga 4 tau. Memang padan sangat la dengan harga kan? - See more at: http://ain-izzaty.blogspot.com/2015/05/promosi-yes-shaklee-untuk-penjimatan.html#sthash.VPzs3yZp.dpuf

Copy and WIN : http://ow.ly/KNICZ
APAKAH Promosi YES Shaklee? YES atau nama panjangnya adalah Young Entrepreneur Shaklee. Ohh kejap, walaupun namanya 'Entrepreneur', tapi ianya bukanlah bermaksud ia ditujukan kepada mereka yang mahu jadi usahawan sahaja. Promosi YES Shaklee adalah untuk memudahkan pembeli membeli dalam set-set tertentu untuk lebih penjimatan. Sebelum ni kan kita kena beli satu-satu botol vitamin secara berasingan. Contohnya kalau nak beli Set Ibu Berpantang, Kita kenala beli satu-satu Vitamin C, VitaLea, Alfalfa etc. Tapi dalam promosi Shaklee kali ni, dah ada disediakan set ni siap-siap. Kita cuma tinggal nak pilih set apa. Dan pastinya lebih jimattt! Ada lagi kelebihan lain kalau beli YES pack ni, kalau nak tahu, baca entry ni sampai habis ye..hihi. 4 YES WELLNESS PACK Terdapat 4 pack menarik yang ditawarkan dalam promosi YES Shaklee. 1) Healthy Prenatal / Set Ibu Mengandung : untuk kesihatan ibu sepanjang mengandung atau hamil 2) Healthy Post-Natal / Set Ibu Berpantang : untuk kesihatan ibu ketika lepas bersalin. Yang best lagi, set ni juga sesuai untuk ibu menyusu tau. 3) Healthy Fitness : untuk pengurusan berat badan yang ideal. 4) Healthy Young Living : untuk memelihara kesihatan dan anti penuaan (mencegah penuaan terlalu awal dari usia) promosi yes shaklee Haaaa senang kan bila dah ada set siap-siap gini? KELEBIHAN BELIAN YES PACK Ok yang ni saya tak sabar nak cerita. Sepanjang promosi YES Shaklee, ada beberapa kelebihan atas setiap belian YES pack. 1) Percuma keahlian Eh saya jadi ahli Shaklee September 2013 dulu kena bayar RM65 tahu. Sekarang percuma je. Memang untung jadi ahli ni, kita boleh jimat hingga 25% dari harga asal. Pada pengalaman saya, bila dah consume Shaklee ni, kita akan sentiasa repeat order sebab kualiti yang kita dapat. Macam saya, dah dekat 2 tahun consume Shaklee. Tahun ni baru berbisnes. Padahal, hampir tiap bulan @ dua bulan sekali saya order Shaklee. Selain untuk diri sendiri, mesti kita nak orang yang kita sayang merasa shaklee effect juga kan? Contohnya untuk pasangan dan mak ayah. Jadi, memang sangat jimat beli bila jadi ahli ni. 2) Percuma 1 botol Vitalea promosi yes shaklee Wahh promosi ni memang saya tak pernah tengok. Dalam promosi YES Shaklee, beli je mana-mana YES Pack, terus dapat 1 botol Vitalea percuma (harga biasa RM88.95) sempena 100 tahun Multivitamin Shaklee. Jangan tak percaya, multivitamin Shaklee dah 100 tahun berada kat pasaran iaitu sejak 1915. Yang pertama dicipta di dunia dan terus kukuh di pasaran tak lain tak bukan kerana kualiti yang pengguna dapat. 3) Cashback Disebabkan kita automatik jadi ahli bila beli YES pack, maka secara automatik juga kita layak dapat cashback daripada pihak Shaklee bergantung kepada jumlah belian kita. Contohnya, kalau beli Prenatal Set, kita akan dapat sekurangnya RM23 cashback. Terus masuk akaun bank tengah bulan depan. Entah-entah anda terasa nak beli Set Lutut dan Sendi pula untuk mak ayah kat kampung. Boleh bawa balik cuti sekolah pertengahan tahun nanti. Haaa bertambah-tambah lagi cashback yang anda dapat. Tak rugi langsung kan? 4) Diskaun 5% Contohnya, kalau harga pasaran 1 YES Pack adalah RM582, anda hanya perlu bayar RM4++ sahaja sepanjang mei hingga oktober tahun ini. Lepas tu, tu dapat ketiga-tiga kelebihan yang saya cerita kat atas. Berbaloi kan? Tak rugi langsung beli Shaklee sementara ada promosi YES Shaklee ni. Satu YES pack tahan 3 hingga 4 tau. Memang padan sangat la dengan harga kan? - See more at: http://ain-izzaty.blogspot.com/2015/05/promosi-yes-shaklee-untuk-penjimatan.html#sthash.VPzs3yZp.dpuf

Copy and WIN : http://ow.ly/KNICZ

Lea, Alfalfa etc. Tapi dalam promosi Shaklee kali ni, dah ada disediakan set ni siap-siap. Kita cuma tinggal nak pilih set apa. Dan pastinya lebih jimattt! Ada lagi kelebihan lain kalau beli YES pack ni, kalau nak tahu, baca entry ni sampai habis ye..hihi. - See more at: http://ain-izzaty.blogspot.com/2015/05/promosi-yes-shaklee-untuk-penjimatan.html#sthash.VPzs3yZp.dpuf

Copy and WIN : http://ow.ly/KNICZ
YES Wellness Pack
Terdapat 4 pack istimewa yang popular iaitu:

1) Healthy Prenatal - untuk ibu mengandung
2)Healthy Postnatal - untuk ibu berpantang/ selepas bersalin dan ibu menyusu
3) Healthy Fitness - untuk kuruskan dan shape upkan badan
4) Healthy Young Living - untuk memelihara kesihatan dan anti penuaan

Kelebihan Belian YES Pack Shaklee
Syarat pertama nya kenalah berdaftar menjadi ahli terlebih dahulu..sebabnya untuk anda grab offer2 di bawah ini:

(1) Jika anda membeli mana-mana YES Pack ini dan join menjadi ahli, anda akan mendapat sebotol Vitalea with Iron Formula yang bernilai sebanyak RM94 secara PERCUMA. Multivitamin ini sudah 100 tahun di pasaran iaitu sejak tahun 1915. Untung tau dapat Vitalea ni secara percuma, ia ada 120 biji tablet sebotol untuk kegunaan sehingga 4 bulan.

(2) Diskaun Tambahan 5 %. Dah join jadi ahli mestilah dapat beli pada Harga Ahli kann..tapi kali ini dapat diskaun 5% lagi bila beli mana-mana YES Pack..Jimat banyak. Sekarang ini kita kena fikir apa yang boleh kita jimat dan untungkan kita..jangan ragu-ragu untuk join dan beli YES Pack okeh!

(3) Cash Back pun dapat. Join ahli, beli YES Pack pada harga yang murah pastu dapat Cash Back pulak. Memang untung berganda-ganda. Cash back ini akan dibayar terus ke dalam akaun bank kita.

Jadi jangan lengah-lengah berfikir..buat keputusan bijak untuk jadi pengguna.

Jom jadi ahli Shaklee hari ini juga. Whatsapp ke 012-222 9578 Ummu Athiyah untuk dapatkan semua offer di atas.
APAKAH Promosi YES Shaklee? YES atau nama panjangnya adalah Young Entrepreneur Shaklee. Ohh kejap, walaupun namanya 'Entrepreneur', tapi ianya bukanlah bermaksud ia ditujukan kepada mereka yang mahu jadi usahawan sahaja. Promosi YES Shaklee adalah untuk memudahkan pembeli membeli dalam set-set tertentu untuk lebih penjimatan. Sebelum ni kan kita kena beli satu-satu botol vitamin secara berasingan. Contohnya kalau nak beli Set Ibu Berpantang, Kita kenala beli satu-satu Vitamin C, VitaLea, Alfalfa etc. Tapi dalam promosi Shaklee kali ni, dah ada disediakan set ni siap-siap. Kita cuma tinggal nak pilih set apa. Dan pastinya lebih jimattt! Ada lagi kelebihan lain kalau beli YES pack ni, kalau nak tahu, baca entry ni sampai habis ye..hihi. 4 YES WELLNESS PACK Terdapat 4 pack menarik yang ditawarkan dalam promosi YES Shaklee. 1) Healthy Prenatal / Set Ibu Mengandung : untuk kesihatan ibu sepanjang mengandung atau hamil 2) Healthy Post-Natal / Set Ibu Berpantang : untuk kesihatan ibu ketika lepas bersalin. Yang best lagi, set ni juga sesuai untuk ibu menyusu tau. 3) Healthy Fitness : untuk pengurusan berat badan yang ideal. 4) Healthy Young Living : untuk memelihara kesihatan dan anti penuaan (mencegah penuaan terlalu awal dari usia) promosi yes shaklee Haaaa senang kan bila dah ada set siap-siap gini? KELEBIHAN BELIAN YES PACK Ok yang ni saya tak sabar nak cerita. Sepanjang promosi YES Shaklee, ada beberapa kelebihan atas setiap belian YES pack. 1) Percuma keahlian Eh saya jadi ahli Shaklee September 2013 dulu kena bayar RM65 tahu. Sekarang percuma je. Memang untung jadi ahli ni, kita boleh jimat hingga 25% dari harga asal. Pada pengalaman saya, bila dah consume Shaklee ni, kita akan sentiasa repeat order sebab kualiti yang kita dapat. Macam saya, dah dekat 2 tahun consume Shaklee. Tahun ni baru berbisnes. Padahal, hampir tiap bulan @ dua bulan sekali saya order Shaklee. Selain untuk diri sendiri, mesti kita nak orang yang kita sayang merasa shaklee effect juga kan? Contohnya untuk pasangan dan mak ayah. Jadi, memang sangat jimat beli bila jadi ahli ni. 2) Percuma 1 botol Vitalea promosi yes shaklee Wahh promosi ni memang saya tak pernah tengok. Dalam promosi YES Shaklee, beli je mana-mana YES Pack, terus dapat 1 botol Vitalea percuma (harga biasa RM88.95) sempena 100 tahun Multivitamin Shaklee. Jangan tak percaya, multivitamin Shaklee dah 100 tahun berada kat pasaran iaitu sejak 1915. Yang pertama dicipta di dunia dan terus kukuh di pasaran tak lain tak bukan kerana kualiti yang pengguna dapat. 3) Cashback Disebabkan kita automatik jadi ahli bila beli YES pack, maka secara automatik juga kita layak dapat cashback daripada pihak Shaklee bergantung kepada jumlah belian kita. Contohnya, kalau beli Prenatal Set, kita akan dapat sekurangnya RM23 cashback. Terus masuk akaun bank tengah bulan depan. Entah-entah anda terasa nak beli Set Lutut dan Sendi pula untuk mak ayah kat kampung. Boleh bawa balik cuti sekolah pertengahan tahun nanti. Haaa bertambah-tambah lagi cashback yang anda dapat. Tak rugi langsung kan? 4) Diskaun 5% Contohnya, kalau harga pasaran 1 YES Pack adalah RM582, anda hanya perlu bayar RM4++ sahaja sepanjang mei hingga oktober tahun ini. Lepas tu, tu dapat ketiga-tiga kelebihan yang saya cerita kat atas. Berbaloi kan? Tak rugi langsung beli Shaklee sementara ada promosi YES Shaklee ni. Satu YES pack tahan 3 hingga 4 tau. Memang padan sangat la dengan harga kan? - See more at: http://ain-izzaty.blogspot.com/2015/05/promosi-yes-shaklee-untuk-penjimatan.html#sthash.VPzs3yZp.dpuf

Copy and WIN : http://ow.ly/KNICZ

APAKAH Promosi YES Shaklee? YES atau nama panjangnya adalah Young Entrepreneur Shaklee. Ohh kejap, walaupun namanya 'Entrepreneur', tapi ianya bukanlah bermaksud ia ditujukan kepada mereka yang mahu jadi usahawan sahaja. Promosi YES Shaklee adalah untuk memudahkan pembeli membeli dalam set-set tertentu untuk lebih penjimatan. Sebelum ni kan kita kena beli satu-satu botol vitamin secara berasingan. Contohnya kalau nak beli Set Ibu Berpantang, Kita kenala beli satu-satu Vitamin C, VitaLea, Alfalfa etc. Tapi dalam promosi Shaklee kali ni, dah ada disediakan set ni siap-siap. Kita cuma tinggal nak pilih set apa. Dan pastinya lebih jimattt! Ada lagi kelebihan lain kalau beli YES pack ni, kalau nak tahu, baca entry ni sampai habis ye..hihi. 4 YES WELLNESS PACK Terdapat 4 pack menarik yang ditawarkan dalam promosi YES Shaklee. 1) Healthy Prenatal / Set Ibu Mengandung : untuk kesihatan ibu sepanjang mengandung atau hamil 2) Healthy Post-Natal / Set Ibu Berpantang : untuk kesihatan ibu ketika lepas bersalin. Yang best lagi, set ni juga sesuai untuk ibu menyusu tau. 3) Healthy Fitness : untuk pengurusan berat badan yang ideal. 4) Healthy Young Living : untuk memelihara kesihatan dan anti penuaan (mencegah penuaan terlalu awal dari usia) promosi yes shaklee Haaaa senang kan bila dah ada set siap-siap gini? KELEBIHAN BELIAN YES PACK Ok yang ni saya tak sabar nak cerita. Sepanjang promosi YES Shaklee, ada beberapa kelebihan atas setiap belian YES pack. 1) Percuma keahlian Eh saya jadi ahli Shaklee September 2013 dulu kena bayar RM65 tahu. Sekarang percuma je. Memang untung jadi ahli ni, kita boleh jimat hingga 25% dari harga asal. Pada pengalaman saya, bila dah consume Shaklee ni, kita akan sentiasa repeat order sebab kualiti yang kita dapat. Macam saya, dah dekat 2 tahun consume Shaklee. Tahun ni baru berbisnes. Padahal, hampir tiap bulan @ dua bulan sekali saya order Shaklee. Selain untuk diri sendiri, mesti kita nak orang yang kita sayang merasa shaklee effect juga kan? Contohnya untuk pasangan dan mak ayah. Jadi, memang sangat jimat beli bila jadi ahli ni. 2) Percuma 1 botol Vitalea promosi yes shaklee Wahh promosi ni memang saya tak pernah tengok. Dalam promosi YES Shaklee, beli je mana-mana YES Pack, terus dapat 1 botol Vitalea percuma (harga biasa RM88.95) sempena 100 tahun Multivitamin Shaklee. Jangan tak percaya, multivitamin Shaklee dah 100 tahun berada kat pasaran iaitu sejak 1915. Yang pertama dicipta di dunia dan terus kukuh di pasaran tak lain tak bukan kerana kualiti yang pengguna dapat. 3) Cashback Disebabkan kita automatik jadi ahli bila beli YES pack, maka secara automatik juga kita layak dapat cashback daripada pihak Shaklee bergantung kepada jumlah belian kita. Contohnya, kalau beli Prenatal Set, kita akan dapat sekurangnya RM23 cashback. Terus masuk akaun bank tengah bulan depan. Entah-entah anda terasa nak beli Set Lutut dan Sendi pula untuk mak ayah kat kampung. Boleh bawa balik cuti sekolah pertengahan tahun nanti. Haaa bertambah-tambah lagi cashback yang anda dapat. Tak rugi langsung kan? 4) Diskaun 5% Contohnya, kalau harga pasaran 1 YES Pack adalah RM582, anda hanya perlu bayar RM4++ sahaja sepanjang mei hingga oktober tahun ini. Lepas tu, tu dapat ketiga-tiga kelebihan yang saya cerita kat atas. Berbaloi kan? Tak rugi langsung beli Shaklee sementara ada promosi YES Shaklee ni. Satu YES pack tahan 3 hingga 4 tau. Memang padan sangat la dengan harga kan? - See more at: http://ain-izzaty.blogspot.com/2015/05/promosi-yes-shaklee-untuk-penjimatan.html#sthash.VPzs3yZp.dpuf

Copy and WIN : http://ow.ly/KNICZ
 Ummu Athiyah binti Ismail
Shaklee ID (858104)
SMS/Whatsapp 012-222 9578 untuk membuat sebarang pembelian.
Konsultansi PERCUMA diberikan.
Untuk dapatkan secara COD, saya adalah pengedar Shaklee di kawasan 
1)Kg Sg Merab Luar, Bangi 
2) Sg Sekamat, Kajang dan 
3) Menara Tulus, Presint 3, Putrajaya (weekdays).
Kini anda boleh dapatkan penjimatan sehingga 33% dengan hanya mendaftar sebagai ahli Shaklee. Pendaftaran hanya RM69 seumur hidup dan nikmati pelbagai keistimewaan sebagai ahli Shaklee.

Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Related Posts by Categories



0 comments :

 

Copyright © Moms Beauty Shoppe . Designed by Whitey Mommy