Wednesday, 17 June 2015

Idea Kreatif Untuk Bekas ESP

Bismillahirrahmanirrahim... 





Selalunya botol-botol atau bekas makanan yg kita beli..ada yang boleh digunakan semula kan..macam botol spagetti boleh jadikan sebagai bekas rempah2. Since dah amalkan Shaklee, canister2 ESP, Mealshakes, Performance Drink dan Cinch Shake pulak Ummu isi gula, susu tepung..jadikan tabung jugak..macam-macam boleh guna tau..jangan buang bila dah habis isinya..ada jugak kata boleh jadikan pasu tanam bunga.

Ummu tak cabut pun pelekat kat bekas2 tu semua..tapi nak lagi cantik, try lah cabut pelekat tu dan tampal gambar bunga2 atau lukis tangan. Cuba tengok gambar kat bawah ni..cantik2 kan..idea kreatif daripada seorang rakan SID..








So, nak raya ini..bolehlah isi kuih raya dan kerepek dalam bekas2 ini. Kedap udara dan BPA Free tau. Cantik kan?

Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Related Posts by Categories



0 comments :

 

Copyright © Moms Beauty Shoppe . Designed by Whitey Mommy