Friday, 3 July 2015

Promosi Julai 2015 - Best tau

Bismillahirrahmanirrahim... 
 




Promosi bulan Julai 2015...sangat bertepatanlah dengan keadaan bulan ini kihkih...iaitu  

Vivix jadikan sebagai hadiah untuk mak ayah, kita sendiri pun boleh makan untuk kuruskan badan dan awet muda. Vivix ini bantu merawat penyakit2 kronik seperti darah tinggi, kencing manis, strok dan lain-lain.

B complex pulak sebagai anti stress..nak raya kena happy2 tau..bulan Ramadhan ni lagi lah kena happy sebab senang sangat dapat banyak pahala. Setiap amalan kebaikan dapat berganda pahala berbanding bulan2 lain tau... B complex juga bagus untuk atasi masalah kulit kusam dan jerawat tau.Ia juga memberi tenaga dengan menghasilkan tenaga daripada makanan..so kalau dah makan tapi rasa letih jer..makanlah sebiji B complex ini..makanan bertukar menjadi tenaga bukan disimpan jadi lemak tau...

Vitalea for Children pulak boleh bagi kat anak2 kita yang berpuasa tu..kadang-kadang bila berbuka puasa..banyak minum air..tak banyak makan..itu yang jadi kurus kering..so bagi Vitalea ini untuk tampung kekurangan  nutrisi anak..

SO, senang jer nak order atau nak info lanjut hubungi 
Ummu Athiyah Ismail 
Whatsapp 012-222 9578

Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Related Posts by Categories



0 comments :

 

Copyright © Moms Beauty Shoppe . Designed by Whitey Mommy