Thursday, 6 August 2015

Promosi Shaklee Ogos 2015

Bismillahirrahmanirrahim...

Selamat Hari Raya semua..kembali bersiaran..macam raya sakan lah pulakkan..padahal cuti pun tak lama. Cuti raya hari tu amik 4 hari jer cuti, en asben tahun ini kena kerja..balik kampung pun dengan anak-anak jer huu

Nak cerita ni, promosi Shaklee untuk bulan Ogos 2015. Bulan ni dah takde Buy 6 Free 1 dah.tapi ada promosi lain. Meh la tengok apa dia..

(1) Vitalea for Children - BUY 3 FREE 1

 


Vita lea for chidren chewable dari shaklee ini merupakan multivitamin kanak-kanak yang POWER kerana:
  • Ia membekalkan 100% vitamin C, D dn E, serta BONUS: 8 jenis vitamin B yang penting
  • Ia membekalkan 200mcs kalsium, magnesium, zinc, copper dan banyak lagi
  • Ia tidak dicampur bahan perisa tiruan, perasanya adalah semulajadi dan enak, Ia juga tidak menyebabkan kaviti
  • Ia sangat lazat macam gula-gula sugus, perisa anggur

(2) Promosi YES Wellness Pack - Diskaun 5% bagi setiap produk untuk semua Ahli




Ada empat Set YES Wellness Pack iaitu:


Set Healthy Fitness - set untuk kurus tanpa rasa lapar dan kesan yoyo. Ada 3 perisa lazat Cinch Shake yang boleh dipilih iaitu Vanilla, Coklat dan Cafe Latte.



Set Healthy Prenatal - set untuk ibu mengandung/ hamil yang mementingkan keperluan nutrisi untuk tumbesaran bayi yang dikandung.


Set Healthy Postnatal - set untuk ibu-ibu selepas bersalin/ berpantang dan untuk ibu menyusu. Set ini untuk ibu-ibu yang hendak menjaga kesihatan dalaman di samping membanyakkan susu ibu.


Set Healthy Living - set ini untuk penjagaan kesihatan menyeluruh - kecantikan, kesihatan, pengurusan berat badan. Hanya satu sudu sehari dengan pelbagai manfaat kesihatan.

(3) PERCUMA Sebotol Vitalea bagi setiap Pendaftaran Keahlian dan Pembelian Minima Produk Shaklee


Ada 3 cara untuk dapatkan Vitalea secara PERCUMA dan dapat BONUS Berganda:
1) Daftar Keahlian RM69 untuk seumur hidup dan beli apa-apa produk Shaklee. Seterusnya anda layak terima sebotol Vitalea!

atau

2) Daftar Keahlian RM69 untuk seumur hidup dan beli mana-mana YES Wellness Pack di atas pada Harga Ahli dan Diskaun 5%. Seterusnya anda layak terima sebotol Vitalea!

atau

3) Dapatkan PERCUMA Keahlian seumur hidup Shaklee dengan pembelian 2 botol Vivix atau 3 kotak Collagen Powder atau minimum 200uv (point). Seterusnya anda layak terima sebotol Vitalea!

Jika ada apa-apa pertanyaan lanjut atau berminat nak order, hubungi :
012-222 9578 (sms/whatsapp)

Konsultansi secara berterusan adalah Percuma yer u'olls! EKSLUSIF untuk customer yang membuat pembelian dari saya. Info, tips-tips ada dikongsi di dalam FB Secret grup. Nak join? callin2 saya k..


Ummu Athiyah binti Ismail
Shaklee ID (858104)
Whatsapp 012-222 9578 untuk join keahlian atau membuat sebarang pembelian.
Konsultansi PERCUMA diberikan.
Untuk dapatkan secara COD, saya adalah pengedar Shaklee di kawasan 
1)Kg Sg Merab Luar, Bangi 
2) Sg Sekamat, Kajang dan 
3) Menara Tulus, Presint 3, Putrajaya (weekdays).
Anda boleh dapatkan penjimatan sehingga 33% dengan hanya mendaftar sebagai ahli Shaklee. Pendaftaran hanya RM69 seumur hidup dan nikmati pelbagai keistimewaan sebagai ahli Shaklee.

Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Related Posts by Categories



2 comments :

Ryha Kamarudin

Bagus ada info kesihatan begini...so jadi kita boleh ambil langkah untuk sustain kesihatan kita . Health is wealth. Tq ummu. Jemput juga datang ke entry terbaru saya di punca sakit kepala

 

Copyright © Moms Beauty Shoppe . Designed by Whitey Mommy