Saturday, 26 September 2015

Cara Untuk Mula Berniaga Shaklee

Bismillahirrahmanirrahim... 




Ummu terjebak dalam bisnes Shaklee secara tidak sengaja. Mula dengan pengambilan Shaklee untuk makan sendiri kemudian jadi ahli untuk dapatkan Harga Ahli dan Harga Promosi dan Cash Rebat. Berniaga Shaklee bila ramai kawan-kawan tanya jual Shaklee ker? Sebabnya Ummu ceritakan yang Ummu ambil Set Menyusu Shaklee untuk banyakkan susu.

Macam mana yer nak berniaga Shaklee ni?
Susah tak nak jual Shaklee?
Saya tak reti nak jual.
Saya malulah nak jual.

Tak reti boleh belajar..kami akan ajarkan.
Malu..ada cara lain untuk atasi masalah itu.

Sebelum itu, nak mula berniaga Shaklee..kenalah mendaftar menjadi ahli terlebih dahulu. Nak jadi ahli shaklee sangat senang, murah, mudah dan sangat best. Ada 2 cara:

CARA 1

  1. Bayar yuran keahlian hanya RM65 untuk seumur hidup. 
  2. Tambah kos postage untuk Semenanjung RM10 dan untuk Sabah dan Sarawak RM20. 
  3. Anda akan menerima starter kit/beg shaklee direct dihantar dari HQ Shaklee ke rumah anda.
Dengan mendaftar sebagai ahli, anda sudah pun bergelar pengedar sah shaklee di samping boleh membeli semua produk shaklee pada Harga Ahli. Jimat berganda-ganda. Jadi ahli untuk makan sendiri pun boleh.

CARA 2

  1. Untuk dapatkan Keahlian Percuma, setiap pembelian barang Shaklee minimum RM680 dan ke atas iaitu 200 points, anda secara automatik dapat menjadi ahli shaklee untuk seumur hidup.

Dan lagi best, bukan sahaja dapat jimat yuran keahlian yang berharga rm75/rm85 tu anda juga akan dapat Cash Bonus pada 15hb bulan berikutnya. Kalau kira-kira, sudah jimat rm100+ dah.


Selain itu, anda berpeluang untuk dapat 3 bonus utama shaklee iaitu Car Bonus, Cash Bonus and Convention Bonus. 


Cash Bonus tu, anda akan dapat bonus bulanan yang akan masuk direct ke dalam akaun bank anda.

Car Bonus, shaklee akan bagi duit untuk anda beli kereta idaman anda. 


Convention bonus, shaklee akan taja 100% umrah/percutian 5 bintang anda.

 

KENAPA KENA JADI AHLI SHAKLEE?
 

Kebiasaannya, mereka yang jadi ahli shaklee adalah untuk membolehkan mereka membeli produk shaklee pada Harga Ahli iaitu up to 33% less dari Harga Retail. Dan ada juga yang ingin membuat side income dengan Shaklee.
 

Kebanyakkan dari mereka mula menyedari prospek bisnes shaklee selepas menggunakan produk shaklee dan merasai kesan yang sangat menakjubkan selepas mengambilnya. Sebabnya perbezaan sangat ketara dirasai jika dibandingkan sebelum menggunakan Shaklee dan selepas menggunakan Shaklee.

BAGAIMANA MASA DEPAN DALAM BISNES SHAKLEE?
 

Menurut fakta yang dibaca, pakar nutrisi meramalkan peningkatan sebanyak 800% terhadap penggunaan supplements pada masa akan datang. Hal ini menunjukkan bahawa, tahap kesedaran rakyat malaysia terhadap kepentingan mengamalkan gaya hidup yang sihat semakin tinggi.

Jadi, kalau buat bisnes Shaklee ni kadang-kadang tak perlu explain panjang-panjang sebab semua sudah sedia maklum tambahan lagi, nama Shaklee sebagai syarikat supplements di Malaysia semakin popular dan menjadi fenomena di facebook, twitter, blog, instagram, whatsapp dan semua platform media massa.

Pengalaman Ummu sendiri, bila deal dengan customers rata-rata antara mereka sudah pernah mendengar nama produk shaklee ini tapi mereka hanya nak survey harga..nak cari yang lagi murah..tapi sebenarnya, dengan mendaftar sebagai Ahli..anda boleh mendapatkannya pada Harga Lebih Murah tanpa perlu membuang masa untuk survey dari satu pengedar ke pengedar Shaklee yang lain.


MACAM MANA NAK MULA DENGAN BISNES SHAKLEE?

1) Mula-mula, anda diwajibkan untuk menjadi ahli shaklee terlebih dahulu untuk membolehkan anda membeli produk shaklee pada Harga Ahli dan melayakkan diri anda untuk mendapat 3 bonus utama dalam shaklee.

Untuk menjadi ahli, anda ada dua pilihan seperti yang dibincangkan di atas iaitu dengan cara 1 atau dengan cara 2. selepas itu, anda hanya perlu memaklumkan kepada saya melalui whatsapp/emel/pm di FB seperti berikut.

WhatsApp : 012 222 9578

Email : ummuya@gmail.com
Facebook : Ummu Athiyah Ismail


2) Selepas pendaftaran dibuat, saya akan menjemput anda untuk menyertai secret group bisnes kami di facebook group dan whatsapp group untuk online coaching mengenai bisnes ini. Ianya termasuk strategi untuk menjana 2-4 angka sebulan dan banyak lagi.

Di dalam group tersebut, sudah ramai yang berjaya dalam bisnes ini dan semestinya mereka mempunyai lebih pengalaman. Jadi, jangan lepaskan peluang untuk berguru dengan mereka ini. InsyaAllah.


Sekiranya terdapat apa-apa masalah boleh terus bertanya di dalam group tersebut. Tidak perlu malu sebab semua di dalam group tersebut yang dahulunya sama seperti anda yang memerlukan tunjuk ajar. Kami diibaratkan seperti dalam sebuah keluarga, saling bantu-membantu antara satu sama lain.

Di dalam group, ada teknik-teknik promosi Shaklee yang, kalau anda pemalu pun, boleh buat 😀 . Rahsia-rahsia berbisnes dikongsi oleh mereka-mereka yang berpengalaman. Anda Nak..Anda Buat! Fast Action Fast Result!

 

Inginkan side income 3-4 angka sebulan hanya dengan bisnes online Shaklee? Hubungi:
Sms/ Whatsapp: 012-222 9578

Konsultansi secara berterusan adalah Percuma. EKSLUSIF untuk customer yang membuat pembelian dari saya. Info, tips-tips ada dikongsi di dalam FB Secret grup. Nak join? callin2 saya k..


Ummu Athiyah binti Ismail
Shaklee ID (858104)
Whatsapp 012-222 9578 untuk join keahlian atau membuat sebarang pembelian.
Konsultansi PERCUMA diberikan.
Untuk dapatkan secara COD, saya adalah pengedar Shaklee di kawasan 
1)Kg Sg Merab Luar, Bangi 
2) Sg Sekamat, Kajang dan 
3) Menara Tulus, Presint 3, Putrajaya (weekdays).
Anda boleh dapatkan penjimatan sehingga 33% dengan hanya mendaftar sebagai ahli Shaklee. Pendaftaran hanya RM69 seumur hidup dan nikmati pelbagai keistimewaan sebagai ahli Shaklee.

Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Related Posts by Categories



0 comments :

 

Copyright © Moms Beauty Shoppe . Designed by Whitey Mommy