Wednesday, 2 September 2015

Join Kelas Buat Blog

Bismillahirrahmanirrahim... 

Macam mana nak buat blog sendiri?

Cara nak link blog ke facebook?

Cara nak blogwalking?

Kelas Asas Blog Anjuran Group Jutawan Shaklee


Cerita last week sebenarnya...tapi tak menyempat nak update..padahal kejap je sebenarnya nak cerita hihi... Fokus sangat nak buat SOP kerja kat ofis. Bos dah bagi due date kena siapkan..so saya yang menurut perintah kena la cepat2 siapkan.

Eksaited nak pergi ke Kelas Asas Blog anjuran daripada Group Jutawan Shaklee. Ini adalah grup kak Cery aka upline Ummu. Dialah owner tempat nak belajar blog ni. Sebelum2 ni dah pernah 2-3 kali join kelas yg kak Cery anjurkan tapi tak cerita kat sini.

Tapi kali ini Ummu cerita yer.. Sebabnya nak sangat belajar macam mana nak exchange link, desing blog, blogwalking dll..blog dah ada tapi tak pandai nak godek2. Design blog ni pun tempah kat orang. Kalau kelas kat luar mau beratus kann tapi yg ni murah jer..

Kelas ni diadakan pada 25 Ogos 2015 (Selasa) di Faizworld Training Centre (FTC). Ini alamatnya:

Faizworld Training Centre


D-12-3A, Block D


Paragon Point 2, Seksyen 9


Jalan Medan PB5


43650, Bandar Baru Bangi




Kelas ini start jam 9.00 pg hingga 5 petang. Bayaran RM50 sahaja. Ada menu ringan2 macam biskut, cheesecake, coklat kek dan menu lunch disediakan. Peralatan yang diberikan kepada peserta ialah nota hardcopy, air mineral, note pad dan pen.

Kelas ini hanya terbuka untuk ahli-ahli Shaklee yang berdaftar di bawah naungan kak Cery iaitu ahli Jutawan Shaklee. Tudung merah dalam gambar kat atas itulah kak Cery. Dah jutawan tapi tak sombong. Pengajar pulak ialah yang dah bergelar Master Shaklee..ini rata2 income dah 5-6 angka tapi tak sombong dan lokek ilmu. Ada dua orang pengajar dan 5-6 orang fasilitator yang membantu. Setiap peserta dapat belajar one to one, kalau tak faham tanya jer..banyak-banyak soalan pun diorang ok jer.. Kebanyakan peserta dan pengajar adalah perempuan, so memang senang nak bertanya..memang konfem boleh faham..tak rugi pun bayar RM50 malah ilmu yang dapat pun nilainya adalah lebih daripada itu.

Paling best sekali...semua peserta yang hadir kelas blog ini dapat join FB Secret Group untuk Blog..so pelajaran tak berhenti setakat dalam kelas sahaja..malah bertambah-tambah ilmu dengan adanya secret grup itu..best kan?

Soalan daripada Ahli Secret Grup Blogger
 
Gamba kat atas contoh soalan-soalan yang ditanya oleh ahli dalam Secret Group Blogger. Setiap soalan akan dijawab oleh ahli-ahli dalam group ini. Masing-masing tak lokek ilmu.

Ada ker yang nak join grup ini?
Contact Ummu 012-222 9578 atau pm di sini

Jika ada apa-apa pertanyaan lanjut atau berminat nak order produk Shaklee, hubungi :
012-222 9578 (sms/whatsapp)

Konsultansi secara berterusan adalah Percuma yer u'olls! EKSLUSIF untuk customer yang membuat pembelian dari saya. Info, tips-tips ada dikongsi di dalam FB Secret grup. Nak join? callin2 saya k..


Ummu Athiyah binti Ismail
Shaklee ID (858104)
Whatsapp 012-222 9578 untuk join keahlian atau membuat sebarang pembelian.
Konsultansi PERCUMA diberikan.
Untuk dapatkan secara COD, saya adalah pengedar Shaklee di kawasan 
1)Kg Sg Merab Luar, Bangi 
2) Sg Sekamat, Kajang dan 
3) Menara Tulus, Presint 3, Putrajaya (weekdays).
Anda boleh dapatkan penjimatan sehingga 33% dengan hanya mendaftar sebagai ahli Shaklee. Pendaftaran hanya RM69 seumur hidup dan nikmati pelbagai keistimewaan sebagai ahli Shaklee.

Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Related Posts by Categories



0 comments :

 

Copyright © Moms Beauty Shoppe . Designed by Whitey Mommy