Monday, 14 September 2015

Penapis Air Shaklee Mudah Alih

Bismillahirrahmanirrahim... 





Panas hari ni rasanya. Tekak pun rasa haus sahaja. Kena minum air masak banyak-banyak sebab cuaca panas dan jerebu sekarang ini. Kanak-kanak senang terkena batuk atau demam dalam keadaan cuaca sekarang ini.

Walaupun minum air masak, pastikan air masak itu sudah ditapis. Air paip walaupun dimasak, masih ada sisa-sisa bahan kimia dan plumbum yang boleh membahayakan kesihatan. Kalau pergi bercuti, berkursus, balik kampung...paling-paling selamat pun minum air  mineral jer lah senang. Tapi, lagi senang kalau ada penapis air yang boleh di bawa ke mana-mana.

Ini dia Penapis Air Shaklee - Get Clean Water Pitcher

Get Clean Water Pitcher

Apa dia Get Clean Watet Pitcher?




Get Clean® Water merupakan sistem penurasan air multipaten baru yang menghasilkan air yang lebih sihat dengan menggunakan sebatang blok karbon padu untuk membersihkan air anda serta mengurangkan bahan-bahan cemar yang sukar disingkirkan termasuklah kandungan plumbum sehingga 99%.

Get Clean® Water merupakan sistem penuras jag air pertama yang menggunakan blok-karbon yang boleh diisi semula dan berupaya menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan.

5 KEISTIMEWAAN SHAKLEE GET CLEAN WATER PITCHER

(1)SELAMAT: “Menyingkirkan kandungan plumbum” dan banyak bendasing lain.

Get Clean® Water ini berupaya mengurangkan pelbagai jenis bahan cemar berbahaya yang mungkin terkandung di dalam air. Ia juga diiktiraf oleh Persatuan Kualiti Air (Water Quality Association [WQA]) yang ianya dapat mengurangkan plumbum dan banyak bendasing lain.

(2) PILIHAN BIJAK: Menjimatkan Kos

 

Rakyat Malaysia banyak membazirkan wang dengan meminum air botol. Dengan hanya berapa sen seliter sahaja, Get Clean® Water dapat memberikan air yang bersih dan rasanya yang enak dengan meter bijak yang menandakan bilakah masanya untuk anda menukar penuras tersebut tanpa perlu mengagaknya.

(3) HANDAL: Lebih banyak air bersih pada setiap masa


Get Clean® Water menghasilkan 303 liter (80 gelen) daripada setiap turasan yang mana dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama lain dan mengurangkan bahan cemar yang mungkin wujud dalam air dan berbahaya kepada kesihatan anda.

(4) MESRA ALAM: Memelihara alam sekitar

Get Clean® Water ini menggunakan sistem Penuras Jag air dengan blok-karbon isian semula yang PERTAMA di dunia, di mana ianya dapat mengurangkan timbunan sisa. Dan lagi, setiap penuras diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan baik terhadap alam sekitar. Sudah tentu ia penapis yang halal.


(5) MUDAH ALIH: Mudah dibawa ke mana-mana

Get Clean® Water ini berbentuk jag dan berzaiz kecil. Ianya mudah di bawa kemana-mana seperti ke tempat kursus, bercuti, ke pejabat, berkelah dan lain-lain. Anda kini boleh menikmati air bersih ke mana jua anda pergi tanpa tambahan kos untuk membeli air kerana hanya tuangkan air paip dari pili dan minum air yang sudah ditapi. Senang kan?

Apa Kata Pengguna Get Clean® Water?









Jika ada apa-apa pertanyaan lanjut atau berminat nak order produk Shaklee, hubungi : 
Facebook: Ummu Athiyah Ismail
Sms/ Whatsapp: 012-222 9578

Konsultansi secara berterusan adalah Percuma. EKSLUSIF untuk customer yang membuat pembelian dari saya. Info, tips-tips ada dikongsi di dalam FB Secret grup. Nak join? callin2 saya k..


Ummu Athiyah binti Ismail
Shaklee ID (858104)
Whatsapp 012-222 9578 untuk join keahlian atau membuat sebarang pembelian.
Konsultansi PERCUMA diberikan.
Untuk dapatkan secara COD, saya adalah pengedar Shaklee di kawasan 
1)Kg Sg Merab Luar, Bangi 
2) Sg Sekamat, Kajang dan 
3) Menara Tulus, Presint 3, Putrajaya (weekdays).
Anda boleh dapatkan penjimatan sehingga 33% dengan hanya mendaftar sebagai ahli Shaklee. Pendaftaran hanya RM69 seumur hidup dan nikmati pelbagai keistimewaan sebagai ahli Shaklee.

Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Related Posts by Categories



0 comments :

 

Copyright © Moms Beauty Shoppe . Designed by Whitey Mommy