Tuesday, 6 October 2015

Belajar Strategi Perniagaan Melalui Instagram

Bismillahirrahmanirrahim... 






Belajar Strategi Perniagaan Melalui Instagram

Tarikh: 02 Oktober 2015 (Jumaat)

Masa: 09.30 pagi hingga 12.30 tengahari

Tempat: Faizland Training Centre (belakang Hospital Az- Zahrah, Bangi, Selangor)

Bayaran: RM30.00


Inilah kelas yang Ummu nak sangat pergi. Nak menuntut ilmu banyak-banyak tentang berniaga melalui instagram tapi tak tahu nak rujuk siapa..pernah ternampak iklan ebook tentang bisnes melalui instagram tapi belum lagi yang offer kelas. Kalau ada pun, kena tengok jugak fee, siapa penceramahnya, lokasi, hari dsbnya.

Kalau anda nak tahu, kelas instagram yang Ummu pergi ini adalah anjuran grup Jutawan Shaklee. Walaupun kelas ini pada hari bekerja, bagi Ummu senang sebab anak-anak memang ibu yang tolong jagakan. Kalau hari cuti, takkanlah nak suruh ibu jaga lagi kann..bagilah ibu untuk berehat pulak. Tapi kebetulan masa ini, en asben tak kerja..konon nak jaga Ikhwan..tapi tak dapat jugak..terpaksa lah Ummu bawa Ikhwan ke kelas.

Jangan risau tau..boleh bawak anak-anak ke kelas..peserta lain pun ada jugak yang bawa anak-anak..Takkan kena marah dengan penceramah, penganjur dan peserta2 lain di dalam kelas. Confirm! Kenapa? Sebab kebanyakan ahli dalam grup Jutawan Shaklee adalah ibu-ibu, yang hadir ke kelas adalah kami-kami juga..kami dah macam keluarga..so anak-anak pun kadang-kadang terpaksa bawa sekali ke mana-mana  bila ibu2 join aktiviti. Cuma pandai-pandailah kawal anak supaya tak menganggu aktiviti dalam kelas. Bilik permainan disediakan tau..cuma Ikhwan tak nak pulak main dalam bilik tu..

Ikhwan..main conteng-conteng kat buku
 
Alatulis disediakan iaitu buku nota dan pen. Air mineral juga disediakan.





Antara topik yang dipelajari:
1) Bina profile perniagaan
2) Bina bonding 
3) Teknik naikkan follower
4) Strategi posting berkesan
5) Auto schedule post instagram

 



Memang banyak dapat ilmu ke kelas ini. Terima kasih Mija sebagai cikgu kelas ini. Nak tanya macam-macam pun senang, cikgu tak kedekut ilmu walaupun sama-sama berniaga Shaklee. Inilah sikap grup kami amalkan, kongsi ilmu bersama-sama, tiada rasa dengki walaupun Mija bukan upline Ummu atau sideline Ummu..cuma kami satu grup di bawah Jutawan Shaklee.

Ada yang berminat join grup kami? Tak minat berniaga Shaklee pun boleh join. Hanya bayar yuran keahlian Shaklee RM68.90 sahaja seumur hidup, pelbagai ilmu yang boleh dipelajari..ilmu bisnes, ilmu supplemen, ilmu motivasi, ilmu blogging, ilmu kesihatan dan lain-lain. Tapi kalau dah ada ilmu..rugi pulak tak gunakan untuk tambah pendapatan untuk bantu kelurga kan.. Fast Action Fast Result!

Nak join contact Ummu cepat-cepat especially yang tinggal berdekatan Bangi, Putrajaya, Cyberjaya, Kajang..FTC, Bangi ni dekat jer..apa-apa aktiviti, kelas, bengkel..senang untuk anda join..whatsapp Ummu 012-222 9578 untuk maklumat lanjut :)  

Jika ada apa-apa pertanyaan lanjut tentang produk Shaklee atau berminat untuk order, hubungi :
012-222 9578 (sms/whatsapp)

Konsultansi secara berterusan adalah Percuma. EKSLUSIF untuk customer yang membuat pembelian dari saya. Info, tips-tips ada dikongsi di dalam FB Secret grup. Nak join? callin2 saya k..


Ummu Athiyah binti Ismail
Shaklee ID (858104)
Whatsapp 012-222 9578 untuk join keahlian atau membuat sebarang pembelian.
Konsultansi PERCUMA diberikan.
Untuk dapatkan secara COD, saya adalah pengedar Shaklee di kawasan 
1)Kg Sg Merab Luar, Bangi 
2) Sg Sekamat, Kajang dan 
3) Menara Tulus, Presint 3, Putrajaya (weekdays).
Anda boleh dapatkan penjimatan sehingga 33% dengan hanya mendaftar sebagai ahli Shaklee. Pendaftaran hanya RM69 seumur hidup dan nikmati pelbagai keistimewaan sebagai ahli Shaklee.

Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Related Posts by Categories



0 comments :

 

Copyright © Moms Beauty Shoppe . Designed by Whitey Mommy