Friday, 9 October 2015

Clearance Sale- Discounts 50% Vitamin E Complex

Bismillahirrahmanirrahim... 



Hari ini dah masuk hari ke 9 Harga Runtuh Vitamin E Complex. Ummu check stock thru online, nampak masih ada lagi tapi tak tahu banyak lagi ke tak. Dapat diskaun 50%, siapalah yang tak nak kan. Beli satu botol dapat satu botol lagi. Harga di atas adalah Harga Retail. Tapi kalau jadi ahli, harga jadi lagi murah. Maksudnya, kalau ahli beli Vitamin E  pada Harga Ahli dan dapat juga Diskaun 50%!..Jimat banyak tuh! 

Kalau yang belum jadi ahli, register ahli RM68.90, beli Vitamin E @ 50% Diskaun dan dapat lagi PERCUMA sebotol Vitalea (bernilai RM94.00) tau. Bulan ini last offer percuma Vitalea bagi sesiapa yang register keahlian.

Kesimpulannya macam ni:
1) Daftar Keahlian -RM68.90
2) Beli Vitamin E Complex sebotol PERCUMA Vitamin E sebotol pada Harga Ahli-RM1xx.xx
3) Percuma Vitalea sebotol -RM0.00

Untunglah yang dah grab OFFER ni. Takut dah habis stok ..melepas pulak kan..Sebelum tu, jom tengok apa khasiat Vitamin E Complex ini.

25 KHASIAT VITAMIN E COMPLEX SHAKLEE

  1. Melambatkan penuaan: Antioksidan yang tinggi dalam Vitamin E mampu melambatkan proses penuaan pada mereka yang mengamalkannya.

2. Membantu mengurangkan kesan regangan atau stretchmark akibat kehamilan dan kegemukan lalu.

3. Pencegahan penyakit katarak

4. Mencegah penyakit jantung

5. Melindungi struktur membran daripada rosak

6. Mengekalkan struktur paru-paru, hati dan membran sel darah merah

7. Membantu MELANCARKAN PEREDARAN DARAH

8. Membantu memelihara pembekuan darah yang normal dan penyembuhan

9. MEMBANTU MEMUDARKAN PARUT (boleh disapu pada tempat parut)

10. Mengendurkan otot kaki dari kekejangan

11. Meningkatkan pengeluaran air mani (untuk kesuburan).

12. Mengekalkan kesihatan saraf dan otot

13. Menguatkan dinding kapilari

14. Mengurangkan tekanan darah

15. Membantu mengekalkan kecergasan dan meningkatkan prestasi atlit

16. Kulit dan rambut menjadi sihat

17. Mencegah anemia

18. Mengurangkan risiko kanser prostat di kalangan penghisap rokok

19. Memperlahankan perkembangan penyakit Alzheimer atau nyanyuk

20. Membantu menghilangkan parut, jerawat, jeragat dan tompok hitam

21. MEMBANTU DALAM KESUBURAN (termasuk dalam set kesuburan Shaklee) dan mengelakkan keguguran

22. Merapatkan hubungan suami isteri@Vitamin Cinta

23. Membantu mencegah "retrolental fibroplasia", sejenis gejala mata yang boleh menjangkiti bayi pramatang.

24. Sangat membantu dalam rawatan "premenstrual syndrome" dan penyakit fibrocystic buah dada.

25. Mengandungi grape seed atau biji anggur yang juga penting dalam pencegahan kanser dan penyakit kardiovaskular.

Banyakkan khasiat Vitamin E..paling popular ialah untuk kecantikan. Orang yang ada masalah kulit muka kusam, banyak parut jerawat, sunburn..memang akan beli Vitamin E.

JOm cepat order, jangan terlepas peluang terhad ini -->> Whatsapp 012-222 9578 (Ummu)


Jika ada apa-apa pertanyaan lanjut tentang produk Shaklee atau berminat untuk order, hubungi :
012-222 9578 (sms/whatsapp)

Konsultansi secara berterusan adalah Percuma. EKSLUSIF untuk customer yang membuat pembelian dari saya. Info, tips-tips ada dikongsi di dalam FB Secret grup. Nak join? callin2 saya k..


Ummu Athiyah binti Ismail
Shaklee ID (858104)
Whatsapp 012-222 9578 untuk join keahlian atau membuat sebarang pembelian.
Konsultansi PERCUMA diberikan.
Untuk dapatkan secara COD, saya adalah pengedar Shaklee di kawasan 
1)Kg Sg Merab Luar, Bangi 
2) Sg Sekamat, Kajang dan 
3) Menara Tulus, Presint 3, Putrajaya (weekdays).
Anda boleh dapatkan penjimatan sehingga 33% dengan hanya mendaftar sebagai ahli Shaklee. Pendaftaran hanya RM69 seumur hidup dan nikmati pelbagai keistimewaan sebagai ahli Shaklee.

Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Related Posts by Categories



0 comments :

 

Copyright © Moms Beauty Shoppe . Designed by Whitey Mommy