Friday, 9 October 2015

Petua Hilangkan Jerawat Dalam Masa Satu Hari

Bismillahirrahmanirrahim... 




Hai..belek2 muka..jerawat dah kecut. Yeayy!
Sakit okeh kalau jerawat baru tumbuh melata kat muka. Sakit dan rasa macam bengkak..bukan sebiji..ini tetiba naik 3-4 biji sekaligus. Konfem ini mesti pasal menggoreng2 kat dapur..pastu tak cuci muka. Pastu memang tengah period..Kan dah mendapat huhu..bukan selalu tumbuh jerawat, ini tetiba jer kan. Kat rumah takde nak simpan-simpan ubat jerawat ni..nak pergi beli ubat jerawat, memang tak la sebab bukan selalu tumbuh jerawat..membazir jer nanti.

Jadi..berdasarkan pengalaman orang lain, Ummu pun cuba lah buat ini iaitu menggunakan Vitamin E Shaklee.  

Petua Hilangkan Jerawat Dalam Masa Satu Hari

1) Cuci muka terlebih dahulu dengan pencuci muka seperti biasa
2) Ambil sebiji kapsul Vitamin E Complex Shaklee
3) Cucuk / gunting sedikit kapsul Vitamin E
4) Sapu dan gosok2 sedikit Vitamin E di atas jerawat 
5) Selebihnya boleh sapu ke seluruh muka, jadikan sebagai krim malam atau boleh simpan untuk guna pada hari lain
6) Biarkan Vitamin E pada muka semalaman semasa tidur
7) Cuci muka seperti biasa pada keesokan pagi

Ummu buat ini pada waktu malam, tidur dengan muka disalut dengan Vitamin E hihi..warna Vitamin E Shaklee adalah ungu kegelapan disebabkan oleh Grape Seed Oil . Bahan istimewa yang menjadikan Vitamin E Shaklee lebih berkesan dan lebih banyak khasiatnya.


Gambar 1 & 2 - Jerawat tumbuh agak besar di bahagian kiri dagu. Rasa macam bengkak dan sakit apabila terkena semasa mencuci muka.

Gambar 3 - Jerawat sudah kecut selepas hanya satu hari memakai Vitamin E pada malam semalam. Tinggal parut sahaja dan boleh terus sapu Vitamin E untuk hilangkan parut sambil itu amalkan makan Vitamin E sebiji sehari untuk mempercepatkan proses pemulihan dan memudarkan parut jerawat dari dalam.

Sekarang ini tengah ada Harga Promosi Vitamin E Complex Shaklee tau. Buy 1 Free 1. Stok sangat terhad, siapa cepat dia dapat.

Nak order? Cepat whatsapp 012-222 9578 (Ummu Athiyah)
Servis cepat dan mesra akan diberikan. Segala tips dan pengambilan vitamin dengan cara yang betul akan dikongsikan secara percuma.

 

 Anda mungkin berminat:

19 Kebaikan Vitamin E Untuk Kulit, Rambut dan Kesihatan

12 Penyakit Berbahaya/ Masalah Kesihatan Akibat Kekurangan Vitamin E Yang Anda Patut Tahu

13 Petua Hilangkan Parut Jerawat



Jika ada apa-apa pertanyaan lanjut tentang produk Shaklee atau berminat untuk order, hubungi :
012-222 9578 (sms/whatsapp)

Konsultansi secara berterusan adalah Percuma. EKSLUSIF untuk customer yang membuat pembelian dari saya. Info, tips-tips ada dikongsi di dalam FB Secret grup. Nak join? callin2 saya k..


Ummu Athiyah binti Ismail
Shaklee ID (858104)
Whatsapp 012-222 9578 untuk join keahlian atau membuat sebarang pembelian.
Konsultansi PERCUMA diberikan.
Untuk dapatkan secara COD, saya adalah pengedar Shaklee di kawasan 
1)Kg Sg Merab Luar, Bangi 
2) Sg Sekamat, Kajang dan 
3) Menara Tulus, Presint 3, Putrajaya (weekdays).
Anda boleh dapatkan penjimatan sehingga 33% dengan hanya mendaftar sebagai ahli Shaklee. Pendaftaran hanya RM69 seumur hidup dan nikmati pelbagai keistimewaan sebagai ahli Shaklee.

Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Related Posts by Categories



 

Copyright © Moms Beauty Shoppe . Designed by Whitey Mommy