Tuesday, 8 December 2015

Year End Sale Shaklee - Promosi Shaklee Disember 2015

Bismillahirrahmanirrahim... 




Promosi best hujung tahun..Year End Sale lah katakan. Item promo bulan ni best tau..Ummu memang menunggu promo ni..sebab stok dah habis..nak restok bebanyak supaya lebih JIMAT hihi..

Tadaaa..




 Promosi Disember 2015
 1) Collagen Powder Shaklee 
2) Lecitin
3) Vitalea for Children
4) YES Set - Prenatal, Postnatal, Young Living dan Fitness

 



Agak-agaknya apa yang Ummu tunggu sangat nak borong tu?..YES of course la collagen. Dapat FREE sekotak bila beli 6 kotak. Orang kata mahal..tapi biarlah apa yang kita bayar tu berbaloi dengan hasilnya, berbaloi dengan manfaat yang kita dapat. Makan pun tanpa ragu-ragu. Sebab nya Collagen Powder Shaklee ini ada ujian klinikal. Ianya terbukti Selamat dan Berkesan. Ummu dah cuba dan memang berkesan. Kesan nya pun yang best2, kulit jadi cerah, jeragat makin hilang, kulit lembab dan kurang berminyak, liang pori muka mengecil dan badan tak berbau.

Kalau nak tahu..Ummu pernah makan satu brand ni masa muda-muda dulu (haha tua dah akak ni oii..)..makan sebelum kahwin, cerahlah sikit kulit, tak kusam tapi lama-lama makan period tak pernah-pernah senggugut, kena pulak senggugut..masa ni selepas kahwin pulak tuh..macam pelik, kenapa senggugut boleh kena lepas kahwin. Orang kata lepas kahwin dah takde senggugut..ini tak..tetiba ada pulak..mengandung pun lambat..8 bulan lepas kahwin baru mengandung..sebab tu tak berani dah dah makan sebarangan produk kolagen-kolagen di pasaran ini..bukan tak nak support barangan buatan Malaysia tapi takut dik..effect kat dalam kita tak nampak. Apa pun pilihan masing-masing untuk berani dan percaya..kalau awak makan kolagen tu ok je..awak teruskan jer lah..awak punya pilihan kan..

Lecitin
Ini pun best. Siapa yang nak KURUS dan LOW BAJET (kalau Harga Ahli Buy 6 Free 1, kurang dari RM300 tau..)..malas nak makan banyak2..sangat lah sesuai makan Lecitin ini. 7 bulan punya supply. Azam nak kurus tak tercapai lagi tahun ni? Jangan lah risau, korang jaga makan, makan ni sekali. Insha Allah akan nampak hasilnya. Kebaikkan nya pun banyak, bagus untuk otak, untuk alergi, atasi masalah sembelit dan lain-lain.

 
YES Wellness Set
Sangat lah JIMAT. Sesiapa yang dah jadi ahli mesti beli set ini. Kenapa? Sebab dapat beli Harga Lagi Murah..untuk Ahli tau. Kita kongsikanlah apa yang boleh menjimatkan untuk awak-awak semua. Teringin nak cuba, register ahli dan beli pada HARGA AHLI dan dapat DISKAUN dan dapat CASH BONUS. Banyak kan korang dapat. Boleh jer tanya mana-mana pengedar macam mana nak dapatkan Harga Super Jimat set ini tau. Nak tanya hakak pun boleh..whatsapp jer 012-222 9578. Akak sedia membantu dengan segera..


Jika berminat untuk order produk Shaklee, hubungi :
012-222 9578 (whatsapp)

Konsultansi secara berterusan adalah Percuma. EKSLUSIF untuk customer yang membuat pembelian dari saya. Info, tips-tips ada dikongsi di dalam FB Secret grup. Nak join? callin2 saya k..


Ummu Athiyah binti Ismail
Shaklee ID (858104)
Whatsapp 012-222 9578 untuk Join Ahli dan dapatkan produk Shaklee pada Harga Lebih Murah. Jimat sehingga 33%.

Untuk dapatkan secara COD, saya adalah pengedar Shaklee di kawasan 
1)Sekitar Kg Sg Merab Luar, Bangi 
2) Sekitar Sg Sekamat, Kajang dan 
3) Sekitar Putrajaya (weekdays).
Pendaftaran hanya RM68.90 seumur hidup dan nikmati pelbagai keistimewaan sebagai ahli Shaklee.

Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.
 

Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Related Posts by Categories



0 comments :

 

Copyright © Moms Beauty Shoppe . Designed by Whitey Mommy